فلش مموری چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

فلش مموری یک وسیله کوچک است که به لپ‌تاپ، دوربین، گوشی موبایل یا هرگونه وسایل الکترونیکی دارای درگاه USB متصل می‌شود و می‌تواند اطلاعات را منتقل یا ذخیره‌سازی کند.

این تجهیزات پر تقاضا یکی از فن آوری های رایانه است که دارای حافظه‌ای بین 2 گیگابایت تا 64 گیگابایت هستند و بسته به میزان حافظه موردنیاز و قیمت انتخاب می‌شوند.

هرکسی که برای یک‌بار هم که شده، اطلاعات و عکس‌های خود را از دست داده باشد، می‌داند که ذخیره اطلاعات بر روی یک حافظه خارجی همچون فلش مموری چقدر می‌تواند باارزش باشد. به این طریق شما می‌توانید همیشه به اطلاعات مهم خود دسترسی داشته باشید. علاوه بر این، چون این وسایل بسیار کوچک و سبک هستند، می‌توان آن را به دسته کلید خود اضافه کرد و با خود به هر مکانی برد.

یک نکته قابل‌توجه در مورد فلش مموری‌ها این است که فلش مموری‌ها در انواع گوناگونی با درگاه‌های متفاوت تولید می‌شوند؛ از پورت A گرفته تا C. به همین دلیل هر فلش مموری را نمی‌توان به راحتی به هر درگاهی متصل کرد.

فلش مموری

فلش مموری چه اطلاعاتی را می‌تواند درون خود نگه دارد؟

اولین سؤالی که ممکن است به ذهن افراد خطور کند، این است که چه اطلاعاتی را می‌توان داخل فلش مموری ریخت؟ پاسخ این سؤال ساده است؛ هرگونه اطلاعات ارزشمند را که بخواهید می‌توانید داخل آن منتقل کنید. تنها کافی است اطلاعات موردنظر خود را انتخاب کرده و بعد آن‌ها را به داخل آنها بکشید و رها کنید.

به صورت کلی اطلاعاتی همچون:

نحوه کار چگونه است؟

این دستگاه یک ابزار کوچک به شدت قدرتمند است. قابلیت‌های آن از طریق یک فرآیند ذخیره‌سازی الکترونیکی به نام حافظه فلش فعال می‌شود. این حافظه فلش به صورت بسته‌هایی داده‌ها را ذخیره می‌کند و امکان بازنویسی اطلاعات به صورت بایت را داراست.

این ابزار از اجزا مختلفی تشکیل شده است که تمامی آنها تأثیر مستقیمی بر عملکرد فلش دارند. بخش‌های اساسی شامل صفحه مدار چاپی (PCB) که در قسمت پایینی محفظه‌ای از پلاستیک یا آلومینیوم قرار دارد، و همچنین تراشه حافظه که به عنوان مغز اصلی دستگاه عمل می‌کند و تمامی داده‌ها در آن ذخیره می‌شوند، به علاوه مهمترین بخش‌هایی هستند که به عملکرد کلی تأثیر می‌گذارند. وقتی فلش مموری به یک درگاه مناسب متصل می‌شود، سیستم عامل می‌تواند اتصال را تشخیص داده و انتقال اطلاعات را آغاز کند.

برای ذخیره‌ی اطلاعات، این دستگاه از منبع الکتریکی سیگنالی استفاده می‌کند که به عنوان یک ترانزیستور نیمه هادی شناخته می‌شود.

دانستن این موارد از علم روز به موفقیت در زندگی کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *